Cattery van het Kopstuk

Home. Welkom. Nieuws. Kittens. Poezen. Katers. Regenboog. Links. Contact.

Nieuws

Eerdere nieuwsberichten (2008-2019) vindt u in het submenu van deze pagina

10 mei 2020

Dit jaar is al weer een eind op weg en inmiddels hebben we ook al een paar maanden te maken met de Corona crisis. Een heftige start van dit jaar, waarin alles anders werd en voorlopig ook nog wel zo zal blijven. Gezond blijven is nu het belangrijkste wat telt en samen zien dat we dit afschuwelijke virus weten uit te bannen.


De katten zijn een welkome afleiding in deze periode. Zij zijn zich helemaal niet bewust wat zich allemaal dichtbij en ver af afspeelt.


In februari ben ik met Joep voor het eerst naar de show geweest, en het ging zo goed dat ik dat nog vaker had willen doen maar dat zit er dus voorlopig niet meer in. Joep werd genomineerd voor Best In Show, stond dus op het podium, en  kreeg ook nog een speciale prijs van de keurmeester: ‘a kitten to die for’, wat was ik trots!

Inmiddels beginnen we ook langzaam aan weer voorbereidingen te treffen voor een nestje van Nikki. Binnenkort gaan we alle gezondheidstesten doen en dan mag ze in juni/juli, wanneer ze krols wordt, naar de kater. Ik kijk al weer uit naar kleine pluizebolletjes.


En als Joep rond een jaar is hoop ik dat ook hij voor nageslacht mag gaan zorgen! Heel spannend en we moeten afwachten of en wanneer dit gaat lukken, fingers crossed. Hij ontwikkelt zich in ieder geval super en is een allerliefste katerman (nou, okay, hij sloopt af en toe wel eens wat… ).


Met de andere 4 katten gaat het allemaal goed, hoewel Sophie nu toch echt wel een oud dametje aan het worden is. Ze is dan ook inmiddels ruim 15 jaar en is een poes van de dag geworden. Ik vertroetel haar zo veel als ik kan.


Tot slot nog een paar foto’s van de afgelopen maanden.