Cattery van het Kopstuk

Home. Welkom. Nieuws . Kittens. Poezen. Katers. Regenboog. Links. Contact.

Hanne Sophie van het Kopstuk                                                   Blue Eldar’s Adorable Buddha

BRI g e03, HCM neg. Getest                                                       BRI p, HCM neg. getest

PKD DNA neg getest                                                                   PKD DNA neg getestNaam en geslacht
Kleur
Geboortegewicht
Gewicht na 4 weken
Gewicht na 8 weken
Gewicht na 13 weken
Kater L………
Blauw
Bi-colour
72 gram
471
Poes L…..
Blauw
Bi-colour
89 gram
467
Kater L…..
Blauw
Bi-colour
96 gram
469

Op 19 april 2019 is ons L-nestje geboren!


KITTENDAGBOEK


1 mei 2019

Al weer bijna 2 weken geleden zijn in de vroege ochtend van Goede Vrijdag de kittens van Hanne Sophie & Buddha geboren. De bevalling verliep prima en Hanne Sophie begon direct weer vol trots en overgave voor haar kittens te zorgen.


Nu zijn ze al weer bijna 2 weken en wat zijn ze gegroeid! Al bijna 3 keer hun geboortegewicht. De oogjes zijn een paar dagen geleden open gegaan en vanmiddag zag ik dat de kleinste al zijn koppie fier om hoog hield. Nog maar even en we hebben hier 3 dartelende ukjes in de kittenbox rond rennen, ik verheug me er op!


Helaas ben ik wat in gebreke gebleven voor wat betreft het bijhouden van de website, en het spammen met heel veel foto’s. De reden is een recente verhuizing die ook nog steeds veel tijd en energie van me vraagt. Maar ik doe mijn best het de komende tijd een beetje goed te maken. Hierbij al vast wat foto’s van de eerste 12 dagen.

L-nestje

20 mei 2019

Het lukt me helaas niet om regelmatig de website bij te houden. Heel erg jammer, want de kittens zijn zo leuk, Hanne Sophie zorgt super goed voor ze en zelf geniet ik volop van ze. Op mijn Facebookpagina  

Plaats ik wel heel regelmatig foto’s en filmpjes dus mocht u een Facebook gebruiker zijn stuur me gerust een vriendschapsverzoek!


De drieling is inmiddels 4,5 week oud en zijn vorige week verhuisd naar de box. Dat is het moment dat ze zich razend snel gaan ontwikkelen en ieder edag meer kunnen. Ze spelen met elkaar, hebben hun eerste vleespapjes gegeten en hebben ook de kattenbak ontdekt. Bij ieder nest verbaas ik me er weer over hoe ze dikwijls zonder problemen gelijk snappen wat de bedoeling er van is ;-)


Hieronder weer een paar foto’s van de afgelopen weken.