Cattery van het Kopstuk

Home. Welkom. Nieuws . Kittens. Poezen. Katers. Regenboog. Links. Contact.

Nieuws

Eerdere nieuwsberichten (2008-2017) vindt u in het submenu van deze pagina

19 maart 2018

De lente is al bijna begonnen dus hoogste tijd om weer eens wat van het Kopstuk te laten horen.

Het gaat goed hier met ons vijftal Tico, Sophie, Djonneke, Ike en Hanne Sophie. De beide kittens van Hanne Sophie, Kai & Kenzo, die vlak voor de Kerst naar de nieuwe baasjes zijn verhuisd, maken het ook prima. Ik krijg regelmatig foto’s van ze en het blijft fijn om te lhoren dat ze zo goed terecht zijn gekomen.


In februari is Ike BIS geworden bij de Mundikatshow in Hilversum. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat ik weer met hem naar een show was geweest en ik was natuurlijk super trots op mijn knuffelbeer!

15 september 2018

Lang, heel lang de website niet bijgewerkt. Er was niet zo heel veel nieuws te melden, en ik was druk met andere dingen.


Op 17 augustus is echter Nikki van de Nijehoeve bij ons komen wonen! Een allerliefst en vrolijk poesje, die vooral door Hanne Sophie als haar eigen kind vertroeteld wordt. Ook samen met de andere katten gaat het prima en we genieten van eindelijk weer een kitten in huis!


Hanne Sophie is van de zomer naar de kater geweest, maar dit is helaas niet gelukt. Ze mag het over een poosje, als ze weer krols is, opnieuw proberen, hopelijk lukt het dan wel want ik mis het jonge grut wel. Dit is ook de reden dat ik Nikki heb gekocht. Hopelijk gaat ze in de toekomst mooie nestje krijgen. Maar voorlopig eerst lekker groeien en spelen.

1 mei 2019

Het is een tijd erg stil geweest in de cattery. Maar nu is er weer fijn nieuws te melden. Bijna 2 weken geleden is Hanne Sophie bevallen van 3 prachtige, gezonde kittens! We genieten erg van ze.

En natuurlijk kunt u hun ontwikkeling weer volgen op de kittenpagina