Cattery van het Kopstuk

Home. Welkom. Nieuws 2015. Kittens. Poezen. Katers. Regenboog. Links. Contact.

Nieuws

Direct naar: recentste dag

29 januari 2014

We beginnen het jaar met leuk nieuws. Djonneke is afgelopen week krols geworden en ik heb haar zondag naar de mooie blauwe kater Blue Bayou von Baumberg gebracht.  Met hem heeft ze amoreuze avonturen beleefd. Deze  prachtige foto kreeg ik zojuist van de katereigenaar, is het geen mooi stel?


5 februari 2014

Yes, Nanoesch is nu ook krols geworden. Morgen breng ik haar naar de mooie kater Blue Eldar’s Man in the Mirror!


20 februari 2014

Goed nieuws, Djonneke is zwanger!! Rond 1 april worden haar kittens verwacht. Ze begint al een klein buikje te krijgen ;-)
Over ongeveer 1 week hopen te weten of het bij haar moeder Nanoesch óók is gelukt.

1 maart 2014

Ook Nanoesch is zwanger! Rond 12 april is ze uitgeteld.


8 maart 2014

Djonneke heeft de 4e plaats behaald bij de RBK Award in de categorie ‘kittens poezen”.


25 maart 2014

Het gaat goed met mijn zwangere poezen. Vooral Djonneke heeft een flink bol buikje. Het is dag 57 van haar zwangerschap, nog een week en ze is uitgeteld. De werpkist staat inmiddels klaar maar ze heeft er nog geen belangstelling voor.

3 april 2014

Djonneke is gisterenavond bevallen van 5 kittens, 3 katertjes en 2 poesjes. Het is allemaal prima gegaan en het gaat goed met haar en de ukken. Meer info volgt later!

13 april 2014

Gisteren zijn de kittens van Nanoesch geboren. Het zijn een poesje en een katertje geworden. Alles is goed gegaan.

Zie verder de kittenpagina’s van het F- en G-nestje!

25 juni 2014

Gisteren is Eek A Mouse Superted hier komen wonen. Een schattig en lief crème-wit katertje!  Hij speelt al met de kittens en lijkt snel te wennen.

10 augustus 2014

Eindelijk de pagina van Superted gemaakt!


22 november 2014

Het is een tijdje stil geweest in de cattery maar inmiddels zijn er wel weer nieuwtjes te melden.


2 weken geleden heb ik Louis naar zijn nieuwe huisje, bij lieve vrienden, gebracht. Het was een moeilijke beslissing maar Louis werd, met name toen de kittens er waren, te vaak ‘op de kop gezeten’ door Nanoesch en Djonneke. Daardoor vluchtte hij vaak naar boven en dat is natuurlijk toch zielig. Nu heeft hij het rijk voor zich alleen, en krijgt hij van het hele gezin alle aandacht en liefde. Hij was er meer dan welkom, nadat hun 12 jarige Britje van de zomer overleed. Ik mis Louis heel erg, hij had een speciaal plekje in mijn hart, maar steeds als ik weer filmpjes en fotootjes van hem krijg in zijn nieuwe huis weet ik dat ik er goed aan heb gedaan.

Lieve Louis, het ga je goed en ik kom je af en toe opzoeken hoor!23 november 2014

Vorig weekend ben ik voor het eerst weer met Nanoesch naar de show geweest, in Nieuwegein.

In verband met het 80 jarige jubileum van Felikat vonden er 2 shows op 1 dag plaats. Zo kon het gebeuren dat Nanoesch 2x BIV werd, een speciale prijs van keurmeester Wittich kreeg voor mooiste Brit en, last but not least, unaniem verkozen werd tot BIS. Wat was ik weer trots op haar!!!!


3 december 2014

Nanoesch is afgelopen weekend op de show in België supreme geworden! Dat is de hoogst haalbare titel die te halen is, waardoor ik met Nanoesch geen shows meer zal bezoeken. Op zondag werd ze ook nog genomineerd voor BIS en won ze de BIV.

Mijn lieve Superted is voor het eerst meegegaan. Hij heeft het heel goed gedaan, behaalde 2 keer U1 en hij kreeg een prachtig keurrapport met een heel groot hart erop ;-)

15 december 2014

Helemaal trots!

Gisteren is Eek A Mouse Superted voor de eerste keer BIS geworden tijdens de show in Moers (Dld).
Het was ook de eerste keer dat Nanoesch nie meer meeging, en dan toch weer met een beker thuis komen, super leuk! Keurmeester Marianne Kuipers vond Superted prachtig, en wat kun je dan trots zijn!

18 december 2014

Nanoesch is vandaag voor de 4e keer en haar dochter Djonneke voor de 2e keer HCM negatief getestdoor M. Schmidt in Renkum