Cattery Van het Kopstuk

Home.Welkom.Nieuws.Kittens.Poezen.Katers.Regenboog.Links.Contact.

C-Nestje

wp7ea05d9d_0f.jpg
wpbd02fd04_0f.jpg

Xeline of Thorchham                                                                         Ch. Winnetou van Black Lake

DNA-PKD en HCM negatief getest                                                   DNA-PKD en HCM negatief getest

 

Xeline is op 11 september 2010 bevallen van 6 kittens. 1 Kitten is in de loop van die dag helaas overleden.

Naam en

geslacht

Kleur

Geboorte

gewicht

Gewicht met

4 weken

Gewicht met

8 weken

Gewicht met

13 weken

Status

Creme Bikkel

Kater 1

Crème

101 gr

416 gr

835 gr

1650 gr

besproken

Catootje

Poes

Blauw-crème

100 gr

405 gr

847 gr

1600 gr

besproken

Creme Binky

Kater

Crème

80 gr

461 gr

900 gr

1710 gr

besproken

Catelijntje

Poes

Blauw-crème

101 gr

395 gr

834 gr

1535 gr

besproken

Cooper

Kater  

Blauw

101 gr

429 gr

870 gr

1710 gr

besproken

 

Fotoalbum

 

Week 1

 

 

Week 2

 

Week 3

 

Week 4

 

Week 5

 

 

Week 6

 

Week 7

 

Week 8

 

Week 9

 

Week 10

 

 

Week 11

 

Week 12/13

KITTENDAGBOEK

 

Direct naar: recentste dag:

 

Week 1

12 september 2010

Xeline is gisternacht, op dag 65 van haar zwangerschap, bevallen. De bevalling ging prima en in 2 uur tijd werden er 6 kittens geboren. Bij 1 kitten (een blauw poesje) zat er echter ontlasting bij het vruchtwater, wat duidt op zuurstoftekort tijdens de bevalling. Aanvankelijk deed dit poesje, wat overigens ook een stuk lichter was dan de overige kittens, het toch goed. In de loop van de dag begon ze echter af te vallen. We hebben er alles aan gedaan om haar er doorheen te slepen maar ‘s avonds laat heb ik haar bij de dierenarts moeten laten inslapen...

 

De kittens zijn inmiddels bijna 48 uur oud en doen het goed. Wel ben ik ze vandaag wat gaan bijvoeden omdat Xeline nog niet genoeg melk heeft. Ze hebben inmiddels allemaal hun geboortegewicht weer bereikt.

 

Xeline doet het geweldig. Ze is reuze zorgzaam voor haar kittens en is bijna continu bij hen. Het lijkt alsof ze al een zeer ervaren moederpoes is, terwijl dit toch pas haar 1e nestje is. Het is geweldig om te zien!

1e kitten nét geboren                                                              Hier zijn ze een paar uur oud

14 september 2010

De kittens groeien inmiddels goed, en zijn heel tevreden. Dat is Xeline nu ook weer, nadat zij gisteren een nieuw plekje voor haar kindjes had uitgezocht...Daar ligt ze nu in een geleende werpkist, die bijna helemaal dicht kan, wat echt ideaal voor haar is. Sindsdien heeft ze niet meer gesleept. Ze is ook weer relaxed en komt regelmatig knuffeltjes halen of spelen met haar hengeltje.,

 

Omdat de werpkist voor een groot deel dicht is, en ik Xeline zoveel mogelijk met rust wil laten, kan ik helaas op dit moment geen foto’s maken. Maar niet getreurd, er zal vast nog voldoende gelegenheid zijn om dit in te halen ;-)

 

16 september 2010

Het gaat gelukkig prima hier. Xeline sleept niet meer met de kittens en is een vreselijk lieve moederpoes!  Haar melkproductie begint nu gelukkig ook goed op gang te komen wat gelijk aan de gewichtjes te merken is. Al met al ben ik heel tevreden en geniet ik echt van de ukkepukken.

 

In het fotoalbum staan nieuwe foto’s (want ja, daar ben ik toch maar weer mee begonnen, ha, ha).

 

18 september 2010

De kittens zijn vandaag precies 1 week oud en alles gaat naar tevredenheid. Vandaag nog een paar foto’s gemaakt. Xeline verblijft nog steeds in de geleende werpkist en voelt zich hierin happy.

 

Ik heb deze week ook nog een kittenkooi op de kop getikt (voor noodgevallen...),  deze is inmiddels in beslag genomen door Tico & Donja.

Donja is echt ongelooflijk snel opgeknapt na haar  noodgedwongen sterilisatie van een paar dagen geleden (ze had er maar een paar uur voor nodig....), en dat kun je op onderstaande foto’s wel zien.

Catootje, bijna 4 weken oud

Week 2

21 september 2010

Het gaat goed met de ukken, al hebben ze wel af en toe een flesje nodig om voldoende te kunnen groeien. Xeline is bijna continu bij haar kittens, zelfs eten gebeurt praktisch alleen maar in de werpkist.

Toch komt ze er gelukkig af en toe nog wel uit om even lekker te spelen en te rennen.

De oogjes zitten nog dicht, maar beginnen bij sommige kittens al wel wat te ‘piepen’.

Ik heb wat foto’s in het album bij week 2 gezet.

 ‘Actiefoto’ van Xeline

       

 

 

 

 

       En van haar vrouwtje...

24 september 2010

Morgen zijn de kittens precies 2 weken oud.  Ze hebben nu allemaal de oogjes open en beginnen al door de kist heen ‘te waggelen’. Ook kunnen ze al eventjes ‘op hun kontje zitten’, om dan ineens weer om te vallen. Ik vind dit echt de periode dat ze met de dag leuker worden. Dus veel genieten en foto’s maken!

 

25 september 2010

De werpkist werd wat klein, met een grote moederpoes en 5 kittens die óók iedere dag een stukje groter worden. Ik heb ze daarom vandaag verhuisd naar de kittenkooi, waar ik een nieuw plekje voor ze heb gecreëerd (om van de hele bench gebruik te kunnen maken zijn ze uiteraard nog veel te klein).  Het lijkt erop dat Xeline zich hier wel prettig voelt, ze ging er gelijk heel relaxed bij liggen en de kittens hebben úren bij haar mogen drinken ;-)

 

Al heel rap heb ik wel het kittendeurtje er voor moeten doen, want mijn ‘Vlammetje’, het blauw-crème poesje met het lichte streepje over haar koppie, ging al heel parmantig een kijkje nemen ‘op de dijk’....

(zie de foto in het fotoalbum week 3). Ook kwamen Donja en Tico al snel op ‘kraambezoek’ want ze hadden maar wat rap door dat in de kooi lekkere brokjes te halen valt (die zij helaas nog maar zeer beperkt krijgen want mijn dierenarts vindt ze beiden, evenals Sophie, veel te dik!!!).

Stréng verboden, maar het lijkt erop dat Xeline vindt dat het moederschap toch wel bepaalde privileges met zich meebrengt...

 

Week 3

26 september 2010

Het eerste voorstelrondje! De kittens zijn hier 2 weken en 1 dag oud.

 

Blauwe kater:

Crème kater 1:

Blauw-crème poesje 1 (“vlammetje”):

 

Crème kater 2:

Blauw-crème poesje 2:

2 oktober 2010

Het gaat goed met de kittens.  Ze reageren op mijn stem, spelen al een beetje met elkaar en als ik de bench aan het verschonen ben weten ze niet hoe snel ze de kamer in moeten stappen...Ze zijn razendvlug met alles. De komende week gaan we maar eens voorzichtig proberen of ze ook pap lusten en eind volgende week ben ik van plan ze te verhuizen naar de kittenbox. Dan kunnen we stééds meer van ze genieten!

Vandaag weer nieuwe foto’s gemaakt voor het fotoalbum.

 

Week 4

6 oktober 2010

De kittens liggen inmiddels in de kittenbox en hebben het er prima naar hun zin!  Ze spelen al regelmatig met elkaar en iedere dag kunnen ze meer. Het is een genot om naar te kijken.

 

Vanavond heb ik voor het eerst een bordje pap uitgeprobeerd, maar dat vonden ze toch (nog) niets.

 

Alle katten zijn inmiddels op ‘kraambezoek’ geweest en Xeline vindt dit allemaal prima. Maar in plaats van een kraamcadeautje mee te brengen ‘stelen’ ze de (kitten)brokjes van Xeline, ha, ha.

 

De namen zijn inmiddels ook bekend; de crème katertjes gaan heten ‘crème Bikkel’ en ‘crème Binky’, de blauwe kater ‘Cooper’ en de beide poesjes Catootje en Catelijntje.  

Creme Bikkel is een kleine ode aan Bikkeltje, het katertje uit het B-nestje. Nu bijna een jaar geleden werden de 7 kittens van Donja en Spike noodgedwongen veel te vroeg geboren m.b.v. een keizersnee. Ze hadden geen overlevingskansen en binnen 24 uur moesten we van alle 7 al weer afscheid nemen. Van Bikkeltje het laatste, en hij staat daarom symbool voor dit nestje wat zo mooi had kunnen zijn....

 

Gelukkig dartelen er nu wél 5 gezonde kittens hier rond en kan ik er weer volop van genieten.

 

Een kleine impressie (morgen volgen ook nog nieuwe foto’s in het fotoalbum):

 

 

 

Nét verhuisd en zo te zien tevreden                             Tico & Sophie vinden de kleintjes erg interessant

Hier spelen de kittens al lekker,                                          onder toeziend oog van moeders...

de kleine Cooper en Catootje

Week 5

12 oktober 2010

De kittens eten inmiddels redelijk zelfstandig een papje van Hills AD aangelengd met water en dat vinden ze lekker. Ook vind ik al regelmatig poepjes en plasjes in de bak, net zo goed als ik ze er ook naast vind....Maar het begin is er ;-)

 

Ze gaan steeds meer spelen en kunnen echt al ‘stevig’ ravotten met elkaar. Iedere dag kunnen ze meer.

Afgelopen zondag heb ik weer wat foto’s gemaakt.

                Crème Bikkel                                                          en zijn broertje Crème Binky

                            Catelijntje                                                                          Catootje

En tenslotte stoere Cooper!

14 oktober 2010

De kittens hebben vandaag 2 keer zoveel ruimte gekregen, want we hebben de kittenbox met de laatste 2 panelen uitgebreid. Ze kunnen nu heerlijk rennen, spelen, eten én slapen. Ook Nanoesch past er nu makkelijk bij ;-))

Er zijn een heleboel nieuwe foto’s in het fotoalbum gezet.

 

16 oktober 2010

De kittens zijn vandaag al weer 5 weken oud. Inmiddels eten ze zelfstandig en hebben ze de afgelopen 2 dagen alles keurig netjes op de kattenbak gedaan. Ze zijn de ‘wereld’ aan het ontdekken en kunnen steeds meer. Catootje is al dikke vriendjes geworden met Sophie, die haar dan ook al een paar wasbeurtjes heeft gegeven.

 

Nu de kittens steeds actiever worden is Nanoesch af en toe ook niet meer te stuiten en speelt ze maar wat graag met de donders. Dit gaat niet altijd even zacht, dus het is wel opletten geblazen voor mij....

 

Ook Tico, Sophie en Donja zijn regelmatig in de kittenbox te vinden, op zoek naar...brokjes! Daar ze alle drie te dik zijn  heb ik de etensbakjes nu in een kunsttofbox geplaatst, met een opening erin waardoor alleen kittentjes kunnen...(zie de foto hier onder).

 

Op de eerste 2 foto’s Catelijntje, fier op weg naar de top!

Onderonsje tussen Catootje en Sophie                              Nanoesch geïntegreerd in de kraamkamer

 

Week 6

18 oktober 2010

Mijn fotocamera maakt op het moment overuren, want als de kittens wakker zijn valt er zoveel te zien en te beleven dat ik er geen genoeg van kan krijgen... Ze kunnen zo schattig met elkaar spelen. Ik leg ook regelmatig een nieuw speeltje in de box, en ook dat is altijd weer feest.

 

Af en toe laat ik de kittens even los lopen in de kamer, een voor een want anders wordt Xeline heel onrustig en wil ze het liefst achter alle kittens tegelijk aanrennen. ‘Loslaten’  moet ze duidelijk nog leren...

De katertjes kijken altijd eerst een beetje rond terwijl ze stokstijf blijven staan, zo van, euh, moeten we de wijde wereld in..., maar de poesjes gaan gelijk op ontdekkingstocht en als mams ze komt halen rent Catootje gewoon ondeugend de andere kant op ;-))

 

Gisteren heb ik foto’s van Catelijntje gemaakt, toen zij mij duidelijk maakte dat het weer tijd werd voor een uitstapje. Dat ging zo:

En eenmaal ‘los’:

22 oktober 2010

Gisteren was Leontien van Lagen van Cattery Poco Loco’s op bezoek. Naast het fokken van Britjes fotografeert Leontien ze, net als ik, graag. Thuis heeft ze zelfs een heuse fotostudio! We hebben ons samen, ieders met zijn eigen toestel, heerlijk uitgeleefd en het resultaat is te zien in het fotoalbum van week 6.

 

De ukkepukken lopen nu een paar keer per dag met zijn allen los door de huiskamer. Nou ja, lopen, meestal is het rennen...Catootje klimt al omhoog in de krabton en Bikkel heb ik vanavond uit de gordijnen moeten halen ;-)  Xeline is er nu aan gewend dat de kittens af en toe uit de box zijn en speelt vaak even hard mee. Het wordt dus een steeds dollere boel hier, en binnenkort zullen we het ‘tentje’ eens te voorschijn gaan halen. Daarover later meer.

 

Wat ik steeds vergeet hier te melden is het feit dat alle kittens prima BROKKEN eten! Waar de A-kittens van Donja dit stoïcijns weigerden, en sommigen dit zelfs zéér lang volhielden (...) zijn de C-tjes echte brokjeseters. Catootje deed het zelfs al toen ze nog maar net 3,5 week oud was.

 

Week 7 en 8

28 oktober 2010

Het gaat hastikke goed met de kittens. Ze lopen steeds vaker los door de kamer, en ze hebben daar ook al nieuwe slaapplekjes ontdekt. Ze eten prima, vooral Carnibest en geweekte kittenbrokjes met een beetje mousse erdoor zijn favoriet.

 

Al een paar weken heeft onze Nanoesch een vriendje, Bikkel! Altijd weer trekken die twee naar elkaar toe, spelen met elkaar en ze wassen zelfs elkaar! Ik heb er vanochtend maar eens foto’s van gemaakt:

En hier nog een paar foto’s waarbij Sophie met Catelijntje aan het spelen is:

1 november 2010

Sophie treft een lege kraamkamer aan...Maar ik geloof niet dat ze dat zo erg vindt ;-)

4 november 2010

Via een advertentie in het wijkkrantje (ruim 20 reacties!)  heb ik voor de dagen dat ik werk 2 vrouwen, Joke en Marie-An  ‘aangenomen’ die ombeurten tussen de middag een uurtje de kittens komen vertroetelen zodat ze geen aandacht tekort komen.  Dit gaat hastikke goed en het is voor mij een heel rustig idee dat de kittens bij hen in goede handen zijn. Nu de kittens wat groter zijn neemt Marie-An regelmatig haar beide dochtertjes Fay en Flore mee. De meiden vinden de kittens geweldig en er wordt druk met ze gespeeld. Gisteren kreeg ik een aantal foto’s van Marie-An. Speeluurtje op het Kopstuk:

6 november 2010

8 weken al weer! De kittens hebben inmiddels allemaal lieve baasjes gevonden die al aan het aftellen zijn...De komende week krijgen ze hun eerste enting.

Vanmiddag heb ik een foto van Cooper gemaakt die ik toch wel erg leuk geworden vindt...

Week 9 en 10

11 november 2010

De kittens hebben vandaag hun eerste enting gehad. De dierenarts vond ze alle 5 prachtig en bovenal super gezond. In de auto gedroegen ze zich stoer, bij de dierenarts lieten de katertjes wel een piepje horen. Mannen?

Door het sombere weer van de afgelopen dagen heb ik helaas geen goede foto’s van de kittens kunnen nemen, hopelijk lukt het in het weekend wel.

 

16 november 2010

Helaas is het nog steeds somber en mistig weer, maar toch wat pogingen gedaan voor het maken van foto’s. En, hoewel ik geen voorstander van flitsergebruik ben, heb ik die gisterenavond toch maar gepakt om onderstaande foto’s te kunnen maken.

 

De kittens  drinken nog graag af en toe bij Xeline, maar die is er wel ‘klaar’ mee....Meer dan een paar minuutjes krijgen ze meestal niet, en er rustig bij gaan liggen is er doorgaans ook niet meer bij. .. Gelukkig eten ze goed van de brokjes (jaaa, dit keer wel, de kittens van het A-nestje moesten er niet veel van weten...!), Carnibest, vis en allerlei  blikvoer en groeien ze lekker. Vooral Binky, die woog zojuist al 1200 gram!

 

Dit weekend heb ik de box opgeruimd. De vijf hebben nu de hele dag de woonkamer en keuken tot hun beschikking en vinden dat maar wat fijn. Lekker rennen, maar vooral ook heerlijk liggen in een van de hangmandjes van de klimpalen, liefst met Nanoesch tussen hun in.

Ff snel drinken...                              moeders heeft er al weer genoeg van          daar sta je dan.........

 

Hieronder 2 foto’s die vanmiddag door Marie-An, een van de kittenoppassers, is gemaakt. Lief he?

18 november 2010: de vijfling op de foto!!!!

Van links naar rechts: Crème Binky, Catootje, Catelijntje, Cooper en Crème Bikkel

Week 11 t/m 13

26 november 2010

Nog maar 2 weken en dan vliegen de C-tjes uit.  Het gaat allemaal goed en ze vermaken zich prima met zijn allen ;-) Bijna iedere avond heb ik wel een kittentje op schoot liggen, dat zal ik wel gaan missen...

Niet alleen ik zal ze gaan missen, hun moeder vast ook wel want Xeline waakt nog altijd heel goed over haar kinders en geeft ze regelmatig wasbeurtjes.  Maar wie ze ook zéker zal gaan missen is Nanoesch, want het zijn echt haar slaapmaatjes geworden. Ik kan het niet laten om er regelmatig foto’s van te maken, het is zo’n  schattig gezicht!

 

Komende week worden ze voor de 2e keer geënt.  En dan gaan we langzaam aan hun tasjes pakken!

28 november 2010

Vandaag mijn best gedaan om mooie foto’s te maken, nu kan het tenslotte nog ;-) Maar het viel niet mee, de kittens zijn zó actief, vooral Bikkeltje en Catootje, dat 90% van de foto’s bewogen waren. Maar goed, als je er maar genoeg maakt blijven er toch nog wat goede over...Ze staan in het fotoalbum van week 11 en week 12.

 

1 december 2010

In verband met privéomstandigheden is onverwachts Catootje weer beschikbaar gekomen.
Haar koffertje was zo’n beetje al gepakt, dus dit is wel even een teleurstelling....Natuurlijk hoop ik óók voor Catootje alsnog lieve baasjes te vinden!

2 december 2010

De kittens zijn vandaag voor de 2e keer ingeënt en opnieuw grondig nagekeken door mijn dierenarts. Ze zijn allen supergezond verklaard en mijn dierenarts vond het een heel relaxed stel. Ze lieten niet één piepje horen en om het prikje maalden ze niet. Thuisgekomen liezen ze zich de Feline Porta goed smaken en daarna hebben ze met zijn vijven nog een poos lekker gespeeld. Het is inmiddels avond en het lijkt hier nu wel een rustoord voor katten ;-))

 

4 december 2010

Onderstaande foto’s maakte ik gisterenavond, ik vond het zelf zo lief om te zien...

Maar óók vanavond heb ik snel mijn fototoestel gepakt, ze zaten zó mooi met zijn allen op de klimpaal:

12 weken geleden is dit prachtige stel geboren. Nog maar 1 week, en dan vliegen ze uit....Het lijkt me wel leuk om komende week iedere dag een van de kittens  ‘in het zonnetje’ te zetten, op volgorde dat ze het vertrekken. Daarom zal ik maandag met Catelijntje beginnen, want zij is de eerste die het Kopstuk zal gaan verlaten!

 

5 december 2010:

Catootje heeft lieve baasjes gevonden waar ze het vast fantastisch gaat krijgen. Als dát geen goed begin van de Sinterklaas is!

 

6 december 2010

Catelijntje gaat ‘helemaal’ naar Duitsland verhuizen, en wel naar Kranenburg, waar Merit en haar gezin woont. Ze verheugen zich enorm op haar komst en er zijn al allemaal leuke spulletjes voor haar gekocht. Ook heeft Merit een paar weken geleden al een lekker mandje naar Catelijntje gebracht, zodat er straks in haar nieuwe huis iets vertrouwds voor haar is. Lief he? Ze zal die eerste dagen in het nieuwe huis vooral ook aan haar moeder denken, want Xeline ligt als enige maar wat graag in dit heerlijke mandje!!!!

7 december 2010

Bikkeltje gaat naar Rotterdam verhuizen waar hij bij Tze-Wen en Simon gaat wonen en....zijn nieuwe speelmaatje Matcha, slechts 2 weken ouder dan hijzelf is. Dat kan niet anders dan heel gezellig worden ;-). Bikkeltje zal trouwens bij zijn nieuwe baasjes Mochi gaan heten,  Ik zal Bikkeltje écht gaan missen want hij zit zo graag op mijn schoot en is daarnaast vreselijk ondernemend. De foto’s dat hij in de hordeur klimt zal ik hier maar niet plaatsen...Voor de foto op de homepage heb ik de foto uitgekozen waar hij zo heerlijk samen met Nanoesch in het hangmandje ligt.  Dit is Bikkeltje ten voeten uit!

8 december 2010

De 3e die gaat verhuizen is Coopertje. Hij gaat bij Judith en Hans wonen, in Nijmegen.  Hij heeft daar het rijk voor zich alleen en gaat vast ongelooflijk verwend worden door zijn nieuwe baasjes.  Sjakie gaat deze stoere man heten, die altijd de sprint naar de etensbakjes wint...

Van Cooper heb ik erg veel foto’s gemaakt, want oh, hij is zo fotogeniek ;-)

9 december 2010

Ja hoor Inge, nu is Binky aan de beurt, nog maar 2 dagen en dan komt hij naar jullie toe!! Binky gaat bij Inge en haar gezin wonen, in Utrecht. Hij krijgt daar een heleboel speelkameraadjes want Inge heeft al een aantal prachtige Britten, kijk maar eens op www.catterysolibri.nl Binky is een heel lief en rustig katertje, hij is echt de rustigste van de vijf, en daarom ook het zwaardste. Eten is dan ook zijn hobby.

Al heel lang was het de wens van Inge ooit nog eens een crème katertje te kopen, en dat is dus ‘mijn’ Binky geworden, super toch!

10 december 2010

Als laatste gaat onze Catootje verhuizen. Na een onverwachte annulering vorige week heb ik alsnog hele enthousiaste baasjes voor haar gevonden, Daniëlle en René uit Leiderdorp. Het zal hun eerste Britje worden en ik ben benieuwd of het Brittenvirus ook bij hen zal gaan toeslaan....Catootje is een heel ondernemend poesje wat altijd op ontdekking uit is. Maar het is óók een poesje wat graag bij me op schoot ligt en dan heel hard gaat spinnen!

11 december 2010: afscheid van de C-tjes!

En dan wordt het 11 december en zijn de C-tjes 13 weken oud, tijd om naar de nieuwe baasjes te gaan! Wat zal het hier stil worden zonder deze kleine donders...Na een wat hectische eerste week, waarbij we al de eerste dag afscheid moesten nemen van het enige blauwe poesje in dit nest, kan ik niet anders zeggen dan dat het verder prima is gegaan. Ik ben erg blij dat er 5 lieve, gezonde kittens vol warmte ontvangen worden door hun nieuwe ‘personeel’.  Ik heb van ze genoten, het waren alle 5 super gezellige, lieve en soms ondeugende kittens. Ik hoop dat ze een heerlijk leventje bij hun nieuwe baasjes gaan krijgen en dat zij veel plezier aan hun nieuwe huisgenootje gaan beleven.

 

Ik wil tenslotte op deze plaats nog Elly Fakkeldij van Cattery of Thorchham heel erg bedanken voor de hulp bij de geboorte van dit nest. Elly is rondom de bevalling een paar dagen wezen logeren en natuurlijk besloot Xeline dat haar kinders ‘s nachts geboren moesten worden... Uren hebben we samen voor de werpkist gezeten en Elly’s hulp was goud waard!

 

Ook Nathalie Smits van Cattery Blue Eldar wil ik heel hartelijk bedanken voor het spontaan uitlenen van haar werpkist, toen Xeline op dag 2 bedacht dat ze naast de tuindeur wou liggen met haar kroost, in een hoekje waar mijn eigen, grote werpkist beslist niet pastte...Ze was gelijk tevreden met het plekje wat we voor haar creëerden en ze heeft hierna nooit meer met haar kittens gesleept.

 

Tenslotte wil ik een woord van dank richten aan de ‘oppasmoeders’ Joke en Marie-An. 4 dagen in de week kwamen zij tussen de middag Xeline en haar kittens verzorgen, knuffelen en met ze spelen, zodat ze ondanks mijn werk aan aandacht niets tekort zijn gekomen.  Regelmatig werd er nog een extra speeluurtje ingelast als de dochtertjes van Marie-An meekwamen, dit was dikke pret voor allemaal!

 

Lieve Bikkeltje, Catootje, Binky, Catelijnte en Coopertje, veel plezier bij jullie nieuwe baasjes en laten jullie af en toe nog wat van jullie horen?

   Crème Bikkel                  Catootje                Crème Binky                 Catelijntje                    Cooper