Cattery van het Kopstuk

Home. Welkom. Nieuws. Kittens. Poezen. Katers. Regenboog. Links. Contact.

N-nestje

Nikki van de Nijehoeve                                                                Blue Eldar’s Adorable Buddha

BRI g e03, HCM neg. getest                                                       BRI p, HCM neg. getest

PKD DNA neg getest                                                                   ouders PKD DNA getestNaam en geslacht

Kleur

Geboortegewicht

Bijzonderheden

Noxxy, kater

Creme

113 gr

Besproken

Noyan, kater

Creme bicolour

102 gr

Besproken

Noud, kater

Lilac

102 gr

Besproken

Nino, kater

Lilac

105 gr

Besproken

Nike, kater

Blauw bicolour

110 gr

Besproken

Nick, kater

Blauw bicolour

103 gr

Besproken

Nova Joy, poes

Blauw torti bicolour

83 gr

Besproken

Noelle, poes

Lilac tortie bicolour

72 gr

Besproken

Ninthe, poes

Lilac tortie bicolour

84 gr

Besproken

28-06-2021

Op 8 mei is Nikki bevallen van maar liefst 9 kittens! De bevalling verliep heel voorspoedig en ondanks dit enorme aantal hadden ze allemaal een mooi gewicht en een goede start. Natuurlijk waren vooral de eerste weken heel spannend maar met wat bijflessen is het allemaal boven verwachting goed verlopen. Nikki is echt een enorme zorgzame moederpoes, ben erg trots op haar.


Inmiddels zijn de kittens al weer 7 weken, en vind ik eindelijk tijd de website bij te werken. Helaas ben ik te druk om wekelijks een dagboekje bij te houden, maar wil de komende weken wel de leukste foto’s van deze hele periode met u delen.


Er zijn nog kittens beschikbaar, hiervoor kunt u contact met me opnemen via: saskia.brouwer@planet.nl


Voor nu hierbij wat foto’s van de eerste 3 weken. Veel plezier, er volgen er nog velen ;-)

3 juli 2021

Hieronder foto’s van de kittens toen ze tussen 3 rn 5 weken oud waren. Een periode waarin ze een enorme ontwikkeling doormaakten! Ze verhuisden naar de mooie grote box, leerden vast voer eten, werden zindelijk en werden actiever actiever ;-) Zelf vind ik dit altijd de leukste kittenperiode.


De kattenmandjes die u ziet haak ik zelf. Wilt u ook zo’n gaaf en stoer mandje? Stuur me dan een e-mail (saskia.brouwer@planet.nl).

6 juli 2021

Kijk mee hoe de kittens spelen, groeien, eten en vooral ook veel slapen! Wat zijn ze leuk! Ondanks dat het voor mijn wel erg druk is, geniet ik er ook erg van. En later heb ik de foto’s om op terug te kijken en ben ik vast al het schoonhouden van de box en kattenbakken weer vergeten ;-)

Hieronder de foto’s van week 6 en 7

11 juli 2021

De afgelopen dagen hebben Nils en Norris nieuwe baasjes gekregen en ze kunnen niet wachten tot ze mogen verhuizen. Beiden hebben ook een nieuwe naam gekregen, Nino en Noyan. De stambomen zijn nog niet aangevraagd dus dat komt mooi uit ;-)

Hieronder weer wat nieuwe foto’s

22 juli 2021

Het gaat goed met de negenling. De box is opgeruimd, ze racen nu door de huiskamer heen. Af en toe neem ik er wel eens eentje mee naar buiten, vooral Noud vint dat geweldig. Hij ontdekte al heel rap dat hij onder de hordeur door kon kruipen, en het is oppassen geblazen want voordat ik het weer rent hij al weer over het gras ;-)


Op Noelle na zijn alle kittens nu besproken. Op Noelle zit een optie. Hieronder wat foto’s van haar. In het weekend zal ik ook wat foto’s van de andere 8 kittens plaatsen.

20 augustus 2021

Ook Noelle heeft een heel fijn huis gevonden en alle kittens zijn inmiddels verhuisd naar hun ‘for ever home’. Het gaat allemaal heel goed met ze en ik ben dankbaar dat uiteindelijk alle 9 kittens gezond en wel vertrokken zijn. Ik ben trots op Nikki dat zij het als moederpoes zo geweldig heeft gedaan en dat ze nu, nog geen 4 maanden na de geboorte, al weer zo goed hersteld is van dit enorme nest. Voor me zelf is het een hele klus geweest waar ik echt nog wel van moet bij komen. Maar als ik dan weer een berichtje krijg van van de nieuwe baasjes hoe blij ze met hun kitten ijn weet ik dat het het allemaal waard is geweest.

Dag lieverds, het ga jullie allemaal goed!


Als laatste wil ik ook de kittenoppassers Mariean, Carla en Adrienne bedanken voor hun tomeloze inzet op de dagen dat ik aan het werk was. Knuffelen, spelen, eten geven. Dankzij jullie zijn de 9 niets te kort gekomen en konden ze zich ontwikkelen tot lieve en sociale kittens. Veel dank daarvoor!